foto van de mobiele pizza oven bakbak

BakBak.
Dé mobiele pizza­oven uit Groningen

Heerlijke italiaanse houtoven pizza's op jouw evenement


Maak kennis met BakBak. De mobiele pizza oven van Buurman & Buurman Groningen

Bij Buurman & Buurman streven we er altijd naar om onze passie voor ambachtelijke pizza's met zoveel mogelijk mensen te delen. Daarom introduceren we met trots de BakBak, onze mobiele houtgestookte pizzaoven. Deze door ons zelf gemaakte innovatieve creatie stelt ons in staat om onze verse en befaamde pizza's overal te bakken. Of het nu gaat om verjaardagen, buurtfeesten, kinderfeestjes, pizzaworkshops of bruiloften. Wij maken je event onvergetelijk!

sfeerfotos van de mobiele pizza oven in actie

Wat Maakt BakBak Bijzonder?

BakBak is ontworpen om de unieke smaak van onze houtgestookte steenovenpizza's te verkrijgen, waar we ook zijn. We bieden een breed scala aan opties, inclusief veganistische en vegetarische keuzes.

Net als in onze restaurants zorgen we er altijd voor dat al onze ingrediënten vers en van hoge kwaliteit zijn.

De BakBak pizza oven is mobiel en is te huren op jouw verjaardag, kinderfeestje, buurtfeest, trouwerij of ander event dat wel een goede pizza kan gebruiken. Voorlopig is BakBak beschikbaar in de provincie Groningen, binnen een straal van 15 km vanaf de Grote Markt. We zijn van plan om in de toekomst uit te breiden naar andere provincies.

Je huurt de oven altijd inclusief één of meer van onze ervaren pizzabakkers, afhankelijk van de grootte van het evenement. Zo kunnen we onze passie voor pizza's delen en zorgen dat iedere gelegenheid & pizza onvergetelijk wordt.

Het Ontstaan van BakBak

Het idee voor de mobiele pizzaoven BakBak werd op een willekeurige middag in 2023 geboren. Terwijl Douwe in Buurman & Buurman aan de Rodeweg bezig was met het bakken van pizza's, kwam Jene vrolijk binnenlopen met een stralende blik. Ze stelde enthousiast voor om een mobiele pizzaoven te creëren, waarmee we overal de heerlijke Buurman pizza's kunnen aanbieden. Dit concept werd enthousiast ontvangen door Douwe en het duo besloot om Bert, een getalenteerde smid, te benaderen voor hulp bij de realisatie van hun plan.

Samen begonnen Jene en Bert aan de bouw van de mobiele oven, waarbij Jene het voortouw nam in het ontwerp en Bert zijn technische expertise inbracht. Douwe, die zich vooral richtte op de planning van toekomstige avonturen met BakBak, ondersteunde waar nodig. Na enkele maanden was de BakBak geboren – een mobiele houtgestookte oven die de authentieke smaak van Buurman & Buurman's pizza's naar elke gewenste locatie kan brengen.

foto douwe en jene aan het werk bij de oven

Workshops en Feestjes

Onze mobiele pizzaoven BakBak is de perfecte toevoeging aan elk evenement. Wij bieden unieke pizzaworkshops aan die geschikt zijn voor groepen van 20 tot 30 personen, waarbij deelnemers leren hoe ze hun eigen deeg en tomatensaus kunnen maken, pizza’s kunnen bakken en de oven kunnen opstoken. Dit alles onder begeleiding van onze ervaren pizzabakkers.

We zorgen ervoor dat alle ingrediënten vers en van hoge kwaliteit zijn, zodat elke deelnemer de kans krijgt om een overheerlijke pizza te maken en te genieten van een authentieke culinaire ervaring.

foto van feestjes met onze huur pizza oven

Pak die BakBak!

Wil je de BakBak huren? Mooi idee! We maken graag een vrijblijvende offerte voor je. Bel ons of stuur ons een mailtje op onderstaand mailadres.

Vraag & antwoord

Jij vraagt, wij antwoorden! Hieronder een aantal toelichtingen op veelgestelde vragen.

Is de BakBak in heel Nederland beschikbaar?

Voor nu richten wij ons op de provincie Groningen met een straal van 15 km vanaf de Grote Markt in Groningen. Dit zal in de nabije toekomst veranderen, maar voor nu eerst de thuiswedstrijden.

Vanaf hoeveel mensen kunnen we de oven laten komen?

Voor een workshop kunnen wij al vanaf 20 personen langskomen.

Een workshop kan gegeven worden voor maximaal 30 personen.

Waar bestaat een workshop uit?

Tijdens een workshop zullen wij jou uitleggen:

  • hoe je je eigen deeg maakt
  • je eigen tomatensaus maakt
  • hoe je de pizza’s afsteekt en in de oven legt
  • hoe je de oven opstookt en warm houdt
  • en alles wat er verder komt kijken bij het bakken van de lekkerste pizza

Huur je de oven met of zonder pizzabakker?

De oven wordt altijd verhuurd met een pizzabakker erbij, afhankelijk van de grootte van de groep zullen we met 1, 2 of 3 bakkers komen.

Wat moet ik voorbereiden?

Wat jij mag voorbereiden voor onze komst met de BakBak, is lekker naar de supermarkt gaan en een paar kratjes bier voor jou en je gasten halen. Wij doen de rest, we maken al het deeg en ingrediënten van tevoren in orde en nemen deze mee.

Dus standje relax, hang achterover en laat je in de watten leggen met ovenheerlijke pizza’s van onze pizzabakkers!

Wat zijn de kosten?

De kosten van het huren van de BakBak zijn geheel afhankelijk van jouw wensen. Wij maken voor iedereen een offerte op maat. Naast het bakken van pizza’s kunnen wij nog veel meer ander lekkers voorbereiden, wanneer hier behoefte aan is. Denk aan broodjes, antipasti, soep, salades, enz.

Als het alleen om onze fantastische pizza’s gaat, dan zijn onderstaande prijzen een goede indicatie:

  • een workshop is mogelijk vanaf € 45,- per persoon
  • van 40 tot 80 pizza’s vanaf € 25,00 per pizza
  • van 80 tot 120 pizza’s vanaf € 15,00 per pizza
  • voor andere hoeveelheden maken wij een passende offerte

Hoeveel pizza’s kunnen jullie maximaal bakken?

Om het leuk voor iedereen te houden en het overzicht te kunnen behouden, houden wij ongeveer maximaal 120 pizza’s aan. Ook in deze situatie, als er meer tijd is, kunnen wij uiteraard nog een half uurtje of uurtje langer doorgaan met bakken en kunnen het er zo 30 tot 40 pizza’s meer worden.

Waar moet ik op letten?

Dat jij ongestoord van jouw vrije avond kan genieten, dus geef ons duidelijk van tevoren al jouw wensen aan. Dan bereiden wij dit voor en lopen wij ons plan van tevoren samen met jou door, zodat jij nergens omkijken naar hebt.

Welke pizza’s kunnen jullie allemaal maken?

Ook dit gaat in overleg. Wij zijn er met onze BakBak om jou te voorzien van de lekkerste pizza die uit de houtgestookte steenoven komen. Wij adviseren graag welke 3 soorten pizza’s we voor jou meenemen, maar zijn er andere wensen, dan kunnen wij hier uiteraard in meegaan.

Bekijk eens onze menukaart voor inspiratie!

Voor hoe lang huur ik de oven?

De oven huur je voor een dagdeel en de opbouw en afbouw is inbegrepen. Dus voor een indicatie, een 1,5 uur opbouwen, 4 uur bakken, 1,5 uur afbreken.

Zijn er extra kosten voor transport?

Binnen de straal van 15 km zijn er geen extra kosten aan het transport verbonden. Buiten de straal van 15 km, zal er een vergoeding in rekening worden gebracht, maar uiteraard in goed overleg.

Zijn er specifieke vereisten voor de plaatsing van de BakBak?

Voor het plaatsen van de BakBak hebben wij een stroompunt nodig voor de koeling. Verder is het handig als er een droge of verharde ondergrond is. Qua hoogte zal er rekening gehouden moeten worden met een hoogte van 220 cm van de bus en de BakBak.

Zijn er speciale pakketten of aanbiedingen?

Pizza’s bakken is onze passie en wij bakken graag voor iedereen pizza voor een passende prijs. Voor een indicatie van onze prijzen kan je kijken onder het kopje ‘’prijzen’’. Op verzoek kunnen wij altijd een passende offerte uitbrengen als er meer tijd is om te bakken en er meer pizza’s afgenomen worden.

Kan ik zelf ingrediënten meenemen?

Uiteraard kan jij zelf ingrediënten meenemen, wij kunnen dan alleen niet instaan voor de voedselveiligheid van het product. Maar wil jij graag ananas op je pizza, neem gerust een blik mee.

Dieetwensen of allergieën?

Op voorhand bespreken wij graag alle dieetwensen en nemen we de eventuele allergieën door. Wij zullen onze pizza’s hierop aanpassen.

Wat bij slecht weer in geval van een buitenevenement?

Wij zullen op de dag voor het evenement de weeromstandigheden samen bespreken en of het haalbaar is buiten te bakken. Voor wat kleine motbuien zijn wij niet bang en zullen wij gewoon gaan bakken en nemen we een kleine overkapping mee voor bij de oven.

Wordt het echt onweer dan zullen we samen moeten kijken of we het evenement annuleren. Als wij niet komen pizza bakken, brengen wij geen kosten in rekening.

Moeten we rekening houden met schoonmaak(kosten)?

Het schoonmaken is inbegrepen in de prijs. Er zal altijd wat meel blijven liggen op de grond, maar dit laten wij over aan moeder natuur om op te ruimen. Al het gebruikte plastic en karton zullen wij afvoeren.

Kom maar door met die BakBak!

Interesse om BakBak te huren voor jouw evenement? Of het nu gaat om een verjaardag, kinderfeestje, buurtfeest, pizzacursus of trouwfeest – wij maken er een feestje van met onze unieke BakBak. De BakBak is voor nu enkel beschikbaar in de provincie Groningen, wij zullen later uitbreiden naar andere provincies. Neem contact met ons op voor een offerte.

Telefoonnummer
050-2041099

E-mailadres
bakbak@buurman.pizza

Postadres
Eetwinkel Buurman & Buurman Groningen
Rodeweg 6, 9715AW, Groningen Groningen

Volg Buurman & Buurman!

En blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en acties.